Broilervartaat
Marinoidut vartaat paistuvat parissakymmenessä minuutissa; halutessasi voit korvata broilerin lihalla!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 4 broilerin rintafileetä
- suolaa
- mustapippuria
- 1 limetin mehu ja raastettu kuori
- tilkka ruokaöljyä
- Rajamäen Valkoista Balsamicokastiketta
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Leikkaa fileetä pitkittäin kolmeen tai neljään osaan. Pujota viipaleet liotettuihin varrastikkuihin.
Sekoita limetin mehuun limetin raastettu kuori, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä tilkka ruokaöljyä.
Marinoi vartaita noin kahden tunnin ajan.
Grillaa tai paista vartaat kypsiksi 200–asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile Rajamäen Valkoisen Balsamicokastikkeen kanssa.
HUOM! Samaan tapaan valmistuvat vartaat myös possusta tai possunkyljykset grillissä tai uunissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku