Karitsankyljykset omenamehussa
Karitsankyljysten kaveriksi käy uuniviipaleperunat.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 800 g karitsankyljyksiä
- 2 dl omenamehua
- 1 dl demi-glasea
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- 1-2 omenaa
- suolaa
- mustapippuria
- öljyä
Valmistusohje
Paista kyljykset pinnoiltaan kypsiksi tilkassa öljyä ja nosta ne pois pannulta. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.
Kaada pannulle omenamehu, demi-glase ja balsamiviinietikka.
Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.
Nosta kuutiot ja kyljykset kiehuvaan kastikkeeseen ja hauduta muutama minuutti kannen alla.
Tarjoa kyljykset uuniviipaleperunoiden kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka