Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Karitsankyljykset omenamehussa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Karitsankyljysten kaveriksi käy uuniviipaleperunat.

Ainekset

  • 800 g karitsankyljyksiä
  • 2 dl omenamehua
  • 1 dl demi-glasea
  • 3 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1-2 omenaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • öljyä

Valmistusohje

Paista kyljykset pinnoiltaan kypsiksi tilkassa öljyä ja nosta ne pois pannulta. Mausta lihat suolalla ja pippurilla.

Kaada pannulle omenamehu, demi-glase ja balsamiviinietikka.

Kuori omenat ja leikkaa pieniksi kuutioiksi.

Nosta kuutiot ja kyljykset kiehuvaan kastikkeeseen ja hauduta muutama minuutti kannen alla.

Tarjoa kyljykset uuniviipaleperunoiden kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Karitsaa