Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Chili-porsaankyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 4 isoa porsaankyljystä
  • puolikas vihreä chili
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • 1 rkl soijaa
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa. Hienonna chili ja kuoritut valkosipulinkynnet kevyesti ja laita ne huhmareeseen korianterin, soijan ja öljyn kera. Sekoita tahnaksi. Paista kyljyksiin pannulla väri tilkassa öljyä.

Laita kyljykset uuninpellille ja sivele mausteseoksella. Kypsennä uunissa 180°c:ssa noin 15–20 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi riisin ja omena-inkiväärikompotin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset