Chili-porsaankyljykset
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 isoa porsaankyljystä
- puolikas vihreä chili
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl korianterin siemeniä
- 1 rkl soijaa
- 4 rkl rypsiöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa. Hienonna chili ja kuoritut valkosipulinkynnet kevyesti ja laita ne huhmareeseen korianterin, soijan ja öljyn kera. Sekoita tahnaksi. Paista kyljyksiin pannulla väri tilkassa öljyä.
Laita kyljykset uuninpellille ja sivele mausteseoksella. Kypsennä uunissa 180°c:ssa noin 15–20 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi riisin ja omena-inkiväärikompotin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku