Mausteiset porsaankyljykset
Maittavia porsaankyljyksiä kahdeksan minuutin kypsennyksellä. Laita joukkoon vihreää chiliä lisäämään makua. Tarjoile kyljykset kyssäkaali-omenapaistoksen kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 4 isoa porsaan kyljystä
- pala vihreää chiliä
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 tl korianterin siemeniä
- 1 rkl soijaa
- 4 rkl rypsiöljyä
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa.
Hienonna chili ja kuoritut valkosipulin kynnet kevyesti ja laita ne huhmareeseen tai kulhoon korianterin, soijan ja öljyn kera. Sekoita tahnaksi huhmareessa tai soseuta sauvasekoittimella. Paista kyljykset pannulla ja laita ne uunin pellille ja sivele mauste-seoksella. Kypsennä uunissa noin kahdeksan minuuttia 170 asteessa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti