Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mausteiset porsaankyljykset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maittavia porsaankyljyksiä kahdeksan minuutin kypsennyksellä. Laita joukkoon vihreää chiliä lisäämään makua. Tarjoile kyljykset kyssäkaali-omenapaistoksen kera.

Ainekset

  • 4 isoa porsaan kyljystä
  • pala vihreää chiliä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 tl korianterin siemeniä
  • 1 rkl soijaa
  • 4 rkl rypsiöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Leikkaa porsaankyljyksiin pienet viillot kalvoihin, jotta ne eivät käpristy paistettaessa.

Hienonna chili ja kuoritut valkosipulin kynnet kevyesti ja laita ne huhmareeseen tai kulhoon korianterin, soijan ja öljyn kera. Sekoita tahnaksi huhmareessa tai soseuta sauvasekoittimella. Paista kyljykset pannulla ja laita ne uunin pellille ja sivele mauste-seoksella. Kypsennä uunissa noin kahdeksan minuuttia 170 asteessa.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaankyljykset