Leikkaa kesäkurpitsat terävällä veitsellä pitkittäin 20 nauhaksi, jotka ovat noin 5 mm paksuja. Sivele viipaleille oliiviöljyä. Ripottele päälle suolaa ja pippuria.
Laita nauhat parilapannulle ja kypsennä molemmilta puolilta, kunnes niissä on parilan jäljet. Älä kypsennä liikaa, jotta rullat pysyvät kasassa kääriessä. Laita jäähtymään.
Kuumenna loput öljystä paistinpannussa, lisää chilit ja paista rapeiksi. Kuivaa talouspaperiin. Jos käytät ruohosipulia rullien sitomiseen, kiehauta vettä kattilassa, tipauta siihen ruohosipulit ja ota heti pois reikäkauhalla. Laita hetkeksi kylmään veteen. Nosta ruohosipulit kuivumaan talouspaperin päälle. Näin ne eivät katkea rullia sitoessa.
Levitä jokaiselle kesäkurpitsasiivulle noin 1 tl vuohenjuustoa. Laita päälle muutama mintunlehti, 2–3 chiliviipaletta ja hieman rucolaa. Rullaa varovasti kääröksi ja kiinnitä cocktailtikulla ja mahdollisesti ruohosipulilla.