Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Chorizo-sämpylä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tee lounaaksi herkulliset sämpylät lämpimällä täytteellä. Tulinen chorizo yhdistyy freesattuihin vihanneksiin ja hyvään leipään. Nopeatekoista ja huippuhyvää!

Neljälle

  • 400 g chorizo-makkaraa
  • 1 tl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • ½ vihreää paprikaa
  • ½ punaista paprikaa
  • 4 sämpylää
  • 4 salaatinlehteä

Valmistusohje

1. Viipaloi chorizo. Kuori ja viipaloi sipuli ja leikkaa paprikat palasiksi.

2. Kuumenna oliiviöljy paistinpannussa. Kuullota sipuliviipaleet öljyssä, lisää chorizoviipaleet ja anna paistua mukana. Lisää sitten paprikapalat ja freesaa, mutta älä paista pehmeäksi. Ota kaikki pannulta.

3. Halkaise sämpylät ja laita alaosille salaatinlehti. Jaa chorizo-vihannessekoitus sämpylöille, nosta kansi päälle ja tarjoa heti.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetty sämpylä