Possunfilee ja vihannespeitto

Herkullisia juustolla paneerattuja pikkupihvejä ja kaunista currynmakuista vihanneskatetta syö mielikseen sunnuntaipäivällisellä.

Kuudelle

  • 750 g possunsisäfileetä
  • vehnäjauhoa
  • 1 muna
  • 1 dl juustoraastetta
  • 6 annosta keitettyä riisiä
  • 1 sipulia lohkoina
  • 2-3 tl currya
  • 1 paprikaa silppuna
  • 200 g herkkusieniä siivuina
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Jaa filee kuuteen palaan ja nuiji ne pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, kääntele ne jauhossa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi juustoraasteessa.

Anna kuivahtaa.

2. Keitä riisit. Paista sipulia kevyesti voissa, ripota päälle currya ja kääntele joukkoon paprikasilppu ja sieniviipaleet. Keitä hiljaa 10-15 minuuttia.

3. Paista pihvejä keskilämmöllä noin 3 minuuttia puoleltaan. Laita riisi vadille, nosta pihvit riisipedille ja kaada vihannessekoitus.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.