Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Possunfilee ja vihannespeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Herkullisia juustolla paneerattuja pikkupihvejä ja kaunista currynmakuista vihanneskatetta syö mielikseen sunnuntaipäivällisellä.

Kuudelle

  • 750 g possunsisäfileetä
  • vehnäjauhoa
  • 1 muna
  • 1 dl juustoraastetta
  • 6 annosta keitettyä riisiä
  • 1 sipulia lohkoina
  • 2-3 tl currya
  • 1 paprikaa silppuna
  • 200 g herkkusieniä siivuina
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Jaa filee kuuteen palaan ja nuiji ne pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, kääntele ne jauhossa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi juustoraasteessa.

Anna kuivahtaa.

2. Keitä riisit. Paista sipulia kevyesti voissa, ripota päälle currya ja kääntele joukkoon paprikasilppu ja sieniviipaleet. Keitä hiljaa 10-15 minuuttia.

3. Paista pihvejä keskilämmöllä noin 3 minuuttia puoleltaan. Laita riisi vadille, nosta pihvit riisipedille ja kaada vihannessekoitus.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanfilee