Possunfilee ja vihannespeitto
Herkullisia juustolla paneerattuja pikkupihvejä ja kaunista currynmakuista vihanneskatetta syö mielikseen sunnuntaipäivällisellä.
Kuudelle
- 750 g possunsisäfileetä
- vehnäjauhoa
- 1 muna
- 1 dl juustoraastetta
- 6 annosta keitettyä riisiä
- 1 sipulia lohkoina
- 2-3 tl currya
- 1 paprikaa silppuna
- 200 g herkkusieniä siivuina
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Jaa filee kuuteen palaan ja nuiji ne pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, kääntele ne jauhossa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi juustoraasteessa.
Anna kuivahtaa.
2. Keitä riisit. Paista sipulia kevyesti voissa, ripota päälle currya ja kääntele joukkoon paprikasilppu ja sieniviipaleet. Keitä hiljaa 10-15 minuuttia.
3. Paista pihvejä keskilämmöllä noin 3 minuuttia puoleltaan. Laita riisi vadille, nosta pihvit riisipedille ja kaada vihannessekoitus.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"