Possunfilee ja vihannespeitto
Herkullisia juustolla paneerattuja pikkupihvejä ja kaunista currynmakuista vihanneskatetta syö mielikseen sunnuntaipäivällisellä.
Kuudelle
- 750 g possunsisäfileetä
- vehnäjauhoa
- 1 muna
- 1 dl juustoraastetta
- 6 annosta keitettyä riisiä
- 1 sipulia lohkoina
- 2-3 tl currya
- 1 paprikaa silppuna
- 200 g herkkusieniä siivuina
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Jaa filee kuuteen palaan ja nuiji ne pihveiksi. Mausta suolalla ja pippurilla, kääntele ne jauhossa, sitten vatkatussa munassa ja lopuksi juustoraasteessa.
Anna kuivahtaa.
2. Keitä riisit. Paista sipulia kevyesti voissa, ripota päälle currya ja kääntele joukkoon paprikasilppu ja sieniviipaleet. Keitä hiljaa 10-15 minuuttia.
3. Paista pihvejä keskilämmöllä noin 3 minuuttia puoleltaan. Laita riisi vadille, nosta pihvit riisipedille ja kaada vihannessekoitus.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi