Cocktailpalat oliivipalloin
Pienet, pyöreät cocktailpalat saavat koristeekseen hauskan pallon ja oliivin. Tämä on hauska pikkupurtava, tai pieni alkupala. Tarjoile auringonkukkaverso-papupediltä.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa leipää
- 4 vihreää oliivia
- 4 vihreää salaatinlehteä
- auringonkukanversoja
- ½ dl keitettyjä papuja
- 100 g fetajuustoa
- 4 aurinkokuivattua tomaattia
- ½ dl vihreitä oliiveja
- ½ tl oliiviöljyä
- 4 vahvaa hammastikkua
Valmistusohje
1. Ota oliivileivästä tai muusta maukkaasta, vaaleasta leivästä pyöreitä paloja.
2. Leikkaa tomaatit pienemmiksi paloiksi. Sekoita fetajuusto, tomaattipalat ja oliivit sekä oliiviöljy seokseksi sauvasekoittimella. Muotoile pieniä palloja.
3. Pistä pallon läpi hammastikku, pistä kiinni leipäympyrään. Koristele oliivilla.
4. Tarjoile palat auringonkukkaverso-papupediltä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku