Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Cocktailpalat oliivipalloin

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pienet, pyöreät cocktailpalat saavat koristeekseen hauskan pallon ja oliivin. Tämä on hauska pikkupurtava, tai pieni alkupala. Tarjoile auringonkukkaverso-papupediltä.

Neljälle

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 4 vihreää oliivia
  • 4 vihreää salaatinlehteä
  • auringonkukanversoja
  • ½ dl keitettyjä papuja
  • 100 g fetajuustoa
  • 4 aurinkokuivattua tomaattia
  • ½ dl vihreitä oliiveja
  • ½ tl oliiviöljyä
  • 4 vahvaa hammastikkua

Valmistusohje

1. Ota oliivileivästä tai muusta maukkaasta, vaaleasta leivästä pyöreitä paloja.

2. Leikkaa tomaatit pienemmiksi paloiksi. Sekoita fetajuusto, tomaattipalat ja oliivit sekä oliiviöljy seokseksi sauvasekoittimella. Muotoile pieniä palloja.

3. Pistä pallon läpi hammastikku, pistä kiinni leipäympyrään. Koristele oliivilla.

4. Tarjoile palat auringonkukkaverso-papupediltä.

Tuoreimmat aiheesta

Cocktail alkupalat