Rukiiset Välimeren suupalat
Kevään ja kesän juhlakausi on jo käynnistynyt. Helpot ja herkulliset tarjottavat ilahduttavat niin juhlijoita kuin juhlanjärjestäjääkin. Jos olet epävarma näiden suupalojen menekistä, voit varata ainekset valmiiksi kaappiin ja täyttää niitä vähitellen ennen tarjoilua.
Rukiiset Välimeren suupalat (noin 25 annosta)
- 200 g ruohosipulituorejuustoa
- ½ ruukku basilikaa
- 125 g mozzarellapalloja
- 2-3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja suikaleina
- ruohosipulia tai basilikaa
- 25-50 kpl ruissipsejä
Valmistusohje
Hienonna basilika ja sekoita ruohosipulituorejuuston joukkoon.
Laita 25 ruissipsiä tarjoiluvadille. Pursota tuorejuustoa sipseille. Laita jokaisen päälle mozzarellapallo ja aurinkokuivattua tomaattia. Koristele ruohosipulilla tai basilikalla.
Mikäli haluat, voit laittaa kanneksi toisen sipsin.
Nosta tarjolle!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa