1. Jäädyke: Sekoita basilika ja jogurtti tehosekoittimessa. Vatkaa keltuaiset, hunaja ja sokeri valkoiseksi ja ilmavaksi. Lisää jugurtti ja vatkattu kerma, täytä pieniä vuokia taikinalla ja jäädytä.
2. Suklaacookiet: Sekoita voi, sokeri, jauhot, sooda ja vaniljatangon siemenet (raaputa ne halkaistusta tangosta). Rouhi pähkinät ja suklaa ja lisää seokseen. Vatkaa muna ja lisää taikinaan. Muotoile taikinasta pötkylä, kääri se voipaperiin ja anna levätä jääkaapissa. Viipaloi sitten rulla ½ cm paksuisiksi viipaleiksi. Paista viipaleita 175-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia.
3. Mansikkahilloke: Puhdista ja huuhdo mansikat ja kuutioi ne, hienonna basilika. Sekoita mansikat, sokeri ja basilika, anna hillokkeen levätä jääkaapissa jotta maut kypsyvät.