Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Edullisempi äyriäissalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pakastekatkarapuja myydään säädylliseen hintaan. Halvimpia ovat pienimmät, jotka merkitään luvulla 90-120 (=katkarapua per kilo), kalleimpia 50-70 jotka ovat isoimpia.

Neljälle

  • 1 prk simpukoita vedessä, noin 400 g
  • 400 g kuorellisia katkarapuja
  • 1 prk parsaa, n. 225 g
  • 200 g herkkusieniä, viipaleina
  • 125 g pakasteherneitä
  • 1 pieni jäävuorisalaatinkerä, suikaleina
  • tilliä, hienonnettuna
  • 2 tomaattia, pieninä lohkoina

Kastike

  • 3 rkl majoneesia
  • 3 rkl chilikastiketta

Valmistusohje

1. Kaada simpukoista vesi pois. Kuori katkaravut.

2. Laita salaattia kulhon pohjalle, lado päälle muut ainekset.

3. Sekoita kastike ja lusikoi salaatille. Koristele tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Äyriäissalaatti