1. Kastike: Kuori ja purista valkosipuli. Kuori ja raasta inkivääri. Hienonna korianteri. Sekoita valkosipuli, inkivääri, sambal, paahdetut seesaminsiemenet, korianteri, hunaja, maizena, riisiviinietikka ja soija.
2. Puhdista, huuhdo ja kuivaa vihannekset ja sienet. Paloittele vihannekset tasakokoisiksi, ei liian isoiksi paloiksi. Paloittele herkkusienet. Kuumenna muutama ruokalusikallinen öljyä pannussa.
3. Lisää vihannekset pannuun valmistusajan mukaan. Aloita niillä, jotka vaativat pisimmän kypsymisajan, esim. parsakaali, ja lopeta niillä, jotka valmistuvat nopeasti, esim. idut. Sekoita niin että kuuma öljy tavoittaa kaikki vihannekset. Niiden tulee olla kauttaaltaan lämpimiä, mutta säilyttää napakkuus. Kaada kastike päälle heti kun vihannekset ovat valmiit, anna kaiken lämmetä kauttaaltaan ja tarjoile heti.