Fajitamarinoidut pihvivartaat
Julkaistu
Meksikolainen marinadi antaa lihalle tyypillisen, savuiseen juustokuminan tuoksun. Oikein kuumassa grillissä lihasta tulee päältä hyvin ruskistunutta ja sisältä punaista.
Neljälle
- 4 viipaletta naudan selkäfileetä (hyvin riippunutta) à 150 g
- 2 dl valmiina ostettua fajitamarinadia
- suolaa ja mustapippuria
- 12 puista grillivarrasta
Valmistusohje
1. Jaa jokainen pihvisiivu kuuteen yhtä suureen palaseen, laita ne muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi, laita marinoitumaan jääkaappiin vähintään 3 tunniksi, mieluiten yön yli.
2. Pane vartaat likoamaan. Pujottele pihvilihat vartaisiin ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Grillaa vartaita kuuman hehkun yllä 2-3 minuuttia puoleltaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka