Fajitamarinoidut pihvivartaat

Meksikolainen marinadi antaa lihalle tyypillisen, savuiseen juustokuminan tuoksun. Oikein kuumassa grillissä lihasta tulee päältä hyvin ruskistunutta ja sisältä punaista.

Neljälle

  • 4 viipaletta naudan selkäfileetä (hyvin riippunutta) à 150 g
  • 2 dl valmiina ostettua fajitamarinadia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 12 puista grillivarrasta

Valmistusohje

1. Jaa jokainen pihvisiivu kuuteen yhtä suureen palaseen, laita ne muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi, laita marinoitumaan jääkaappiin vähintään 3 tunniksi, mieluiten yön yli.

2. Pane vartaat likoamaan. Pujottele pihvilihat vartaisiin ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Grillaa vartaita kuuman hehkun yllä 2-3 minuuttia puoleltaan.

Parhaat ruokaohjelmat