Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kassleria viinirypälekastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Italiassa käytetään usein viinirypäleitä ja lihaa yhdessä. Rypäleet antavat ihanan makeanhappamen maun ruoalle.

Neljälle

  • 600 g savukassleria palana
  • mustapippuria
  • 1 tl timjamia
  • 2 tl rosmariinia
  • 500 g vihreitä rypäleitä halkaistuina
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Hiero mausteet kassleriin, laita se paistokasariin, jossa on hieman voita pohjalla. Ruskista kevyesti ympäriinsä.

2. Lisää puolet rypäleistä, joista on poistettu siemenet, pataan, sulje kansi ja paista alhaisella lämmöllä noin 30 minuuttia, kunnes rypäleet mehustuvat.

3. Leikkaa liha viipaleiksi ja aseta vadille, kaada päälle paistoliemi ja tarjoile loput rypäleet ohessa. Tuore pasta sopii lisäkkeeksi.

Tuoreimmat aiheesta

Kassler