Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut keftedesit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pienet, maukkaat keftedesit eli kreikkalaiset lihapullat sopivat niin päivälliseksi kuin seisovaan pöytäänkin. Grillaa ne ulkogrillillä tai kotona liedellä. Aloita mielellään grillipannulla ja paista ne sitten valmiiksi uunissa.

Neljälle

  • 500 g lampaanjauhelihaa
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • 1 rkl murustettua minttua
  • ½ tl jauhettua kuminaa
  • öljyä

Lisukkeeksi

  • raakaa, viipaloitua sipulia
  • porkkanaraastetta
  • keitettyä riisiä

Valmistusohje

1. Sekoita jauheliha ja mausteet, muotoile pitkulaisiksi pihveiksi.

2. Penslaa pihvit öljyllä, pujota ne halutessasi vartaisiin.

3. Grillaa pihvit hitaasti kypsiksi, kääntele grillillä monta kertaa.

4. Tarjoile raa'an, viipaloidun sipulin, porkkanaraasteen ja keitetyn riisin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Lammaslihapullat