Feta-katkarapusalaatti veneessä

Kaikki laivaan! Salaatti tarjoillaan lautasen sijaan kurkkuveneessä.

Ainekset

  • 4 annosta

Veneet

  • 2 tuoretta kurkkua
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 150 g katkarapuja
  • 100 g fetajuustoa
  • 8 retiisiä

Kastike

  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl tilliä

Valmistusohje

Koverra kurkkujen sisus pois. Ripottele kurkkujen sisään sitruunapippuria. Leikkaa kurkut kahtia ja täytä ne katkaravuilla, fetajuusto kuutioilla, retiisiviipaleilla sekä kurkun sisuksella.

Sekoita kastike ja kaada se valmiiden salaattiannosten päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!