Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Feta-katkarapusalaatti veneessä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kaikki laivaan! Salaatti tarjoillaan lautasen sijaan kurkkuveneessä.

Ainekset

  • 4 annosta

Veneet

  • 2 tuoretta kurkkua
  • 1 tl sitruunapippuria
  • 150 g katkarapuja
  • 100 g fetajuustoa
  • 8 retiisiä

Kastike

  • 4 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 1/2 tl rouhittua mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • 2 rkl tilliä

Valmistusohje

Koverra kurkkujen sisus pois. Ripottele kurkkujen sisään sitruunapippuria. Leikkaa kurkut kahtia ja täytä ne katkaravuilla, fetajuusto kuutioilla, retiisiviipaleilla sekä kurkun sisuksella.

Sekoita kastike ja kaada se valmiiden salaattiannosten päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapusalaatti