Feta-katkarapusalaatti veneessä
Julkaistu
Kaikki laivaan! Salaatti tarjoillaan lautasen sijaan kurkkuveneessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Ainekset
- 4 annosta
Veneet
- 2 tuoretta kurkkua
- 1 tl sitruunapippuria
- 150 g katkarapuja
- 100 g fetajuustoa
- 8 retiisiä
Kastike
- 4 rkl rypsiöljyä
- 2 rkl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 1/2 tl rouhittua mustapippuria
- 1/2 tl suolaa
- 2 rkl tilliä
Valmistusohje
Koverra kurkkujen sisus pois. Ripottele kurkkujen sisään sitruunapippuria. Leikkaa kurkut kahtia ja täytä ne katkaravuilla, fetajuusto kuutioilla, retiisiviipaleilla sekä kurkun sisuksella.
Sekoita kastike ja kaada se valmiiden salaattiannosten päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku