Feta-shakshouka

Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus -kirjan reseptillä valmistettu Feta-shakshouka sopii vaikkapa aamupalaksi.

Ainekset

  • yhdelle
  • 1/2 pieni sipuli
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 dl tomaattimurskaa
  • 1 tl hunajaa
  • 1tl paprikajauhetta
  • 1 valkosipulin kynsi
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria
  • 1 kananmuna
  • 100 g fetaa''
  • tuoretta minttua

Valmistusohje

Hienonna sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä pienessä valurautapannussa. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua hetki. Riko päälle kananmuna ja murenna feta. Siirrä pannu 225-asteiseen uuniin. Paista, kunnes valkuainen on hyytynyt eli noin 10 minuuttia. Hienonna päälle tuoretta minttua.

Parhaat ruokaohjelmat