Hienonna sipuli ja kuullota sitä oliiviöljyssä pienessä valurautapannussa. Kaada joukkoon tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua hetki. Riko päälle kananmuna ja murenna feta. Siirrä pannu 225-asteiseen uuniin. Paista, kunnes valkuainen on hyytynyt eli noin 10 minuuttia. Hienonna päälle tuoretta minttua.

Makuja
Feta-shakshouka

Julkaistu 26.01.2015 08:35
Emmi-Liia Sjöholmin Viljaton kattaus -kirjan reseptillä valmistettu Feta-shakshouka sopii vaikkapa aamupalaksi.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- yhdelle
- 1/2 pieni sipuli
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 dl tomaattimurskaa
- 1 tl hunajaa
- 1tl paprikajauhetta
- 1 valkosipulin kynsi
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 kananmuna
- 100 g fetaa''
- tuoretta minttua