Garam masala -kana

Tässäpä helppo ja maukas tapa valmistaa ateria valmiiksi grillatusta kananpojasta tai broilerista. Tarjoile keitetyn riisin ja leivän kera.

4 annosta

  • 2 grillattua kananpoikaa tai broileria
  • 3/4 dl ruokaöljyä
  • 3 tomaattia
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • ½ tl jauhettua inkivääriä
  • 2 rkl tuoretta silputtua korianteria
  • 2 tl garam masalaa

Valmistusohje

1. Leikkaa kananliha 3 cm läpimittaisiksi paloiksi ja hienonna tomaatit.

2. Kuumenna öljy keskilämmölle paistinpannussa tai wokissa. Kuullota tomaatteja, valkosipulijauhetta ja inkivääriä 4-5 minuutin ajan. Lisää joukkoon kananliha ja anna hautua vielä 3-4 minuutin ajan.

3. Sekoita joukkoon korianteri ja anna hautua vielä 1-2 minuutin ajan. Ripottele ja sekoita nopeasti joukkoon garam masala juuri ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.