Garam masala -kana
Tässäpä helppo ja maukas tapa valmistaa ateria valmiiksi grillatusta kananpojasta tai broilerista. Tarjoile keitetyn riisin ja leivän kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
4 annosta
- 2 grillattua kananpoikaa tai broileria
- 3/4 dl ruokaöljyä
- 3 tomaattia
- ½ tl valkosipulijauhetta
- ½ tl jauhettua inkivääriä
- 2 rkl tuoretta silputtua korianteria
- 2 tl garam masalaa
Valmistusohje
1. Leikkaa kananliha 3 cm läpimittaisiksi paloiksi ja hienonna tomaatit.
2. Kuumenna öljy keskilämmölle paistinpannussa tai wokissa. Kuullota tomaatteja, valkosipulijauhetta ja inkivääriä 4-5 minuutin ajan. Lisää joukkoon kananliha ja anna hautua vielä 3-4 minuutin ajan.
3. Sekoita joukkoon korianteri ja anna hautua vielä 1-2 minuutin ajan. Ripottele ja sekoita nopeasti joukkoon garam masala juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka