Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Garam masala -kana

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässäpä helppo ja maukas tapa valmistaa ateria valmiiksi grillatusta kananpojasta tai broilerista. Tarjoile keitetyn riisin ja leivän kera.

4 annosta

  • 2 grillattua kananpoikaa tai broileria
  • 3/4 dl ruokaöljyä
  • 3 tomaattia
  • ½ tl valkosipulijauhetta
  • ½ tl jauhettua inkivääriä
  • 2 rkl tuoretta silputtua korianteria
  • 2 tl garam masalaa

Valmistusohje

1. Leikkaa kananliha 3 cm läpimittaisiksi paloiksi ja hienonna tomaatit.

2. Kuumenna öljy keskilämmölle paistinpannussa tai wokissa. Kuullota tomaatteja, valkosipulijauhetta ja inkivääriä 4-5 minuutin ajan. Lisää joukkoon kananliha ja anna hautua vielä 3-4 minuutin ajan.

3. Sekoita joukkoon korianteri ja anna hautua vielä 1-2 minuutin ajan. Ripottele ja sekoita nopeasti joukkoon garam masala juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa