Keitettyjä nippusipuleita voin kera
Kun kesän ensimmäiset nippusipulit saapuvat vihannestiskille tai torille, hanki ilman muuta nippu. Tarjoile helpoimmalla mahdollisella tavalla, keitettyinä voin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 nippu kevätsipulia
- vettä ja suolaa
- 30 g voita
- hiutalesuolaa
Valmistusohje
1. Puhdista sipulit. Kuumenna vettä ja suolaa kiehuvaksi ja lisää sipulit. Kun vesi kiehuu jälleen, sipuleita keitetään n. 3 minuuttia ilman kantta.
2. Nosta sipulit kattilasta ja valuta lävikössä.
3. Tarjoile vastakeitetyt sipulit voin ja hiutalesuolan kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa