Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteeniton lasagne

Julkaistu 18.02.2013 00:00

4 annosta

  • 12 kpl Semper gluteenittomia lasagnelevyjä

Jauhelihakastike

  • 300 g jauhelihaa
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • 1 tl timjamia
  • ½ tl mustapippuria myllystä

Juustokastike

  • 8 dl maitoa
  • 1 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa Gluteenitonta jauhoseosta
  • 2 dl voimakasta juustoa raasteena
  • suolaa ja pippuria

Pinnalle

  • juustoraastetta

Valmistusohje

Jauhelihakastikkeeseen: Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha. Lisää tomaattimurska ja mausteet.

1. Vatkaa jauhoseos maitoon, kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon juustoraaste ja anna sen sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Voitele 21 x 32 cm uunivuoka ja levitä vuokaa kerroksittain lasagnelevyjä, jauhelija- ja juustokastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista lasagnea 225 °C:ssa n. 40 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Lasagne