Mainos
Gluteeniton lasagne
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 12 kpl Semper gluteenittomia lasagnelevyjä
Jauhelihakastike
- 300 g jauhelihaa
- 1 sipuli hienonnettuna
- 1 prk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 tl suolaa
- 1 tl kuivattua oreganoa
- 1 tl timjamia
- ½ tl mustapippuria myllystä
Juustokastike
- 8 dl maitoa
- 1 dl Semper Gluteenitonta tai Hienoa Gluteenitonta jauhoseosta
- 2 dl voimakasta juustoa raasteena
- suolaa ja pippuria
Pinnalle
- juustoraastetta
Valmistusohje
Jauhelihakastikkeeseen: Kuullota sipulit ja ruskista jauheliha. Lisää tomaattimurska ja mausteet.
1. Vatkaa jauhoseos maitoon, kiehauta seos koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon juustoraaste ja anna sen sulaa. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Voitele 21 x 32 cm uunivuoka ja levitä vuokaa kerroksittain lasagnelevyjä, jauhelija- ja juustokastiketta. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista lasagnea 225 °C:ssa n. 40 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"