1. Laita silakat etikkaliemeen 4-6 tunniksi. Valuta ja vedä pois nahat. Sekoita sinappi, suola, sokeri ja etikka kastikkeeseen. Lisää öljy ohuena norona samalla vatkaten. Lisää viimeiseksi vesi, sinapinsiemenet ja tilli. Kääntele mukaan kalat, laita jääkaappiin 1 vuorokaudeksi.

Makuja
Graavatut silakat sinappikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00
Ihanaa silakkaa mausteisten sinapinsiementen kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle-kuudelle
- 600 g silakkafileitä
Etikkaliemi
- 5 dl vettä
- 1 dl etikkaa
- 1 rkl suolaa
Sinappikastike
- ¾ dl sinappia
- 1-2 rkl keltaisia sinapinsiemeniä
- 2 tl suolaa
- 2-3 rkl kidesokeria
- 2 tl etikkaa
- 1 dl rapsiöljyä
- ¾ dl vettä
- 1 nippu tilliä, hienonnettuna