Leikkaa lohifileestä isoja paloja. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
Laita leikatut lohipalat vartaisiin. Kääntele vartaita jokaiselta kantilta kypsennyksen ajan grillissä.
Sivele vartaat lopuksi reilusti tillipestolla.
Kesä ilman grillivartaita on teeskentelyä ja tänään Petteri Luoto aloittaa viikon kokkaukset Porista herkullisten lohivartaiden kera. Tällä viikolla kokataan joka aamu Porissa Suomi Areena–viikon kunniaksi ja ensimmäisen aamun kunniaksi Petterillä vieraana kesäkeittiössä myös MTV3:n kirjeenvaihtaja Kari Lumikero.
Leikkaa lohifileestä isoja paloja. Mausta ne suolalla ja pippurilla.
Laita leikatut lohipalat vartaisiin. Kääntele vartaita jokaiselta kantilta kypsennyksen ajan grillissä.
Sivele vartaat lopuksi reilusti tillipestolla.