Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillattua maksaa ja ananasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vasikanmaksa ja hedelmät sopivat hyvin yhteen. Valitse tuoretta ananasta tai makeuttamatonta purkkiananasta, niin saat kevyen ja maukkaan aterian.

Kahdelle

  • 2 viipaletta vasikanmaksaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria
  • hieman murustettua meiramia
  • 2-3 viipaletta ananasta
  • 1 paprika, viipaleina
  • 2 isoa porkkanaa, raastettuina
  • 1 tl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Mausta maksaviipaleet suolalla, pippurilla ja meiramilla. Grillaa ne grillipannulla tai paista teflonpannussa.

2. Sekoita porkkanaraaste, oliiviöljy ja ripaus suolaa.

3. Tarjoile porkkanat, ananas ja paprikarenkaat vastapaistetun maksan kera.

Tuoreimmat aiheesta

Maksaa