Grillatut broilerinuijat
Valmiita grillausöljyjä on vaikka millä mitalla kaupoissa valittavana. Valitse voimakkuus ja maku tilanteen ja mielialan mukaan. Broilerinuijat ovat myös mukavaa piknikevästä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle-viidelle
- 1 kg broilerinuijia
- suolaa ja pippuria
- 1 tl paprikajauhetta
- 2 tl currya
- grillausöljyä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta nuijat ympäriinsä suolalla, pippurilla, paprikalla ja currylla
2. Nosta maustetut nuijat uunipannuun ja penslaa niitä kauttaaltaan grillausöljyllä. Paista lihat melkein kypsiksi uunissa, noin 30 minuuttia. Käännä ja penslaa muutaman kerran paistamisen aikana.
3. Nosta lämpö 250 asteeseen viimeisiksi viideksi minuutiksi, niin että nuijat saavat hienon värin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku