Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut broilerinuijat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valmiita grillausöljyjä on vaikka millä mitalla kaupoissa valittavana. Valitse voimakkuus ja maku tilanteen ja mielialan mukaan. Broilerinuijat ovat myös mukavaa piknikevästä.

Neljälle-viidelle

  • 1 kg broilerinuijia
  • suolaa ja pippuria
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 2 tl currya
  • grillausöljyä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta nuijat ympäriinsä suolalla, pippurilla, paprikalla ja currylla

2. Nosta maustetut nuijat uunipannuun ja penslaa niitä kauttaaltaan grillausöljyllä. Paista lihat melkein kypsiksi uunissa, noin 30 minuuttia. Käännä ja penslaa muutaman kerran paistamisen aikana.

3. Nosta lämpö 250 asteeseen viimeisiksi viideksi minuutiksi, niin että nuijat saavat hienon värin.

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu broileri