Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Grillatut kasvikset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Grillatuissa kasviksissa on makua. Voit grillata lähes kaikkia vihanneksia ja juureksia. Perunoiden, porkkanoiden ja muiden kovien juuresten esikypsennys varmistaa onnistuneen lopputuloksen. Tarjoa lisukkeena tai pääruokana hyvän kastikkeen tai maustevoin kera.

4 annosta

  • 1 uuniperuna
  • 1 bataatti
  • 2 sipulia
  • 2 kokonaista valkosipulia
  • oliiviöljyä
  • 1 fenkoli
  • ½ kesäkurpitsa
  • 2 porkkanaa
  • 1 paprika
  • 8 herkkusientä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Leikkaa uuniperuna ja bataatti 1 cm viipaleiksi. Esikypsennä peruna- ja bataattiviipaleita sekä porkkanoita pari minuuttia kevyesti suolalla maustetussa vedessä.

2. Halkaise, viipaloi tai lohko kasvikset maun mukaan. Voitele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Grillaa kasvikset sopivan kypsiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Grillatut kasvikset