Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Perunaa ja sipulia grillistä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Grillatut vihannekset ja juurekset ovat fantastisen hyvää ruokaa. Voit tarjoilla grillattuja kasvisherkkuja joko lisäkeruokana tai omana pääruokanaan hyvän kastikkeen tai yrttivoin siivittämänä.

4 hengelle

  • 2 perunaa (uuniperunalajiketta)
  • 2 bataattia
  • 2 sipulia
  • 2 kokonaista valkosipulia
  • öljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Viipaloi hyvin pestyt perunat ja bataatit sentin paksuisiksi siivuiksi. Esikeitä niitä miedosti suolatussa vedessä pari minuuttia.

2. Kuori tavalliset sipulit ja halkaise ne kahtia. Jätä kokonaisiin valkosipuleihin kuori, jotta kynnet pysyvät yhdessä. Puolita valkosipulit poikittain.

3. Sivele peruna- ja bataattiviipaleet sekä sipulipuolikkaat öljyllä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Grillaa kypsiksi.

Tuoreimmat aiheesta

Grillatut kasvikset