Grillivartaat perunasalaatin kera
Valmista raikkaita vartaita kasslerin, makkaroiden, pekonin ja vihannesten kera. Perunasalaatti lisukkeena on klassikko, joka sopii aina.
Neljälle
- 2 viipaletta kassleria
- 12 nakkia
- 75 g pekonia
- ½ lavakurkku
- 1 vihreä paprika
- öljyä
Salaatti
- n. 600 g keitettyjä perunoita
- 1 iso purjo
- 1 dl majoneesia
- 1 dl kahvikermaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Suikaloi purjo ja kuutioi perunat.
2. Sekoita majoneesi, kerma, suola ja pippuri kulhossa, kääntele mukaan vihannekset.
3. Leikkaa kasslerviipaleet puolikkaiksi ja pujota ne grillivartaisiin yhdessä nakkien, pekonirullien ja kurkku- sekä paprikapalojen kanssa.
4. Penslaa vartaat kevyesti ruoka- tai grilliöljyllä, grillaa hienolla hiilloksella kunnes pekoni on valmista.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku