Makarotto pekonin ja herneiden kera
Kermainen pastan, vihannesten ja pekonin sekoitus. Valmista kookkaassa paistinpannussa tai wokissa. Jos haluat tarjota lapsille jotain hyvää, tässä varma vinkki! Porkkanaraaste sopii hyvin seuraksi.
4 annosta
- 5 dl makaroneja
- 1 pieni purjo
- 500 g kuutioitua pekonia
- 2 dl vihreitä herneitä
- 3 dl parmesaanijuustoa
- 2 dl ranskankermaa
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Puhdista ja suikaloi purjo.
2. Paista pekoni rapeaksi paistinpannussa ja pane sitten talouspaperin päälle, jotta liika rasva imeytyy pois.
3. Kuullota purjo kookkaassa paistinpannussa tai wokissa. Pane joukkoon herneet, pekoni ja makaronit. Sekoita sitten joukkoon parmesaani ja ranskankerma. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku