Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Makarotto pekonin ja herneiden kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kermainen pastan, vihannesten ja pekonin sekoitus. Valmista kookkaassa paistinpannussa tai wokissa. Jos haluat tarjota lapsille jotain hyvää, tässä varma vinkki! Porkkanaraaste sopii hyvin seuraksi.

4 annosta

  • 5 dl makaroneja
  • 1 pieni purjo
  • 500 g kuutioitua pekonia
  • 2 dl vihreitä herneitä
  • 3 dl parmesaanijuustoa
  • 2 dl ranskankermaa
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Puhdista ja suikaloi purjo.

2. Paista pekoni rapeaksi paistinpannussa ja pane sitten talouspaperin päälle, jotta liika rasva imeytyy pois.

3. Kuullota purjo kookkaassa paistinpannussa tai wokissa. Pane joukkoon herneet, pekoni ja makaronit. Sekoita sitten joukkoon parmesaani ja ranskankerma. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kinkkupasta