Makarotto pekonin ja herneiden kera
Kermainen pastan, vihannesten ja pekonin sekoitus. Valmista kookkaassa paistinpannussa tai wokissa. Jos haluat tarjota lapsille jotain hyvää, tässä varma vinkki! Porkkanaraaste sopii hyvin seuraksi.
4 annosta
- 5 dl makaroneja
- 1 pieni purjo
- 500 g kuutioitua pekonia
- 2 dl vihreitä herneitä
- 3 dl parmesaanijuustoa
- 2 dl ranskankermaa
- suolaa ja pippuria
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeiden mukaan. Puhdista ja suikaloi purjo.
2. Paista pekoni rapeaksi paistinpannussa ja pane sitten talouspaperin päälle, jotta liika rasva imeytyy pois.
3. Kuullota purjo kookkaassa paistinpannussa tai wokissa. Pane joukkoon herneet, pekoni ja makaronit. Sekoita sitten joukkoon parmesaani ja ranskankerma. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi