Pihvi:
Mausta suolalla ja pippurilla temperoitunut härän sisäfilepihvi
Ruskista nopeasti voissa pihvi pannulla. Halutessasi voit maustaa paistovoita timjamilla ja valkosipulilla
Kypsennä pinnalta ruskistettua ja maustettua pihviä 200-asteisessa uunissa 7 minuuttia. Ota pois uunista ja anna vetäytyä folion alla noin 10 minuuttia Pihvi on täydellinen medium- kypsänä ja veri ei valu lautaselle, vetäytyminen on pihvin paiston a ja o.
Glaseeratut vihannekset ja juurekset:
Leikkaa juurekset pitkittäin puoliksi. Laita pannulle leikkuupinta alaspäin.
Laita pannulle 1/3 voita ja 2/3 vettä, niin että juurekset peittyvät. Laita vielä pannulle makua antamaan valkosipulia ja timjamia Laita leivinpaperi hatuksi/ kanneksi
Hauduta miltei kypsäksi, ota leivinpaperi pois ja polta juurekset pannun pohjaan kiinni. Anna jäähtyä hetki, juurekset irtoavat paremmin. Tarjoa juurekset paahtopinta ylöspäin
Huhtasienikastike:
Liota kuivattuja huhtasieniä yön yli jääkaapissa kylmässä vedessä. Ota pois vedestä, kuivaa ja leikkaa ohuiksi renkaiksi.
Infusoi valmiin punaviinikastikkeen joukkoon.
Viimeistele nokareella voita
Halutessasi tarjoa lisäkkeenä vielä vihreää salaattia.