Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Härkähyrrät parsakaalipyreellä ja kantarelleilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ulkomaiset ystävät arvostavat yleensä poronlihaa, kuten myös kantarelleja ja ohutta rieskaa.

Kolmelle-neljälle

  • 2 isoa, pehmeää, ohutta rieskaa
  • 8 viipaletta savustettua poronpaistia
  • 1 pkt parsakaalia, pakastettua, noin 400 g
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria
  • kantarelleja

Valmistusohje

1. Keitä parsakaali kypsäksi ja soseuta. Lisää kerma, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kantarellit voissa.

2. Leikkaa rieskasta n. 4 X 25 cm suikaleita. Muotoile ne renkaiksi, kiinnitä hammastikuilla ja laita vadille. Ripusta poronpaistiviipaleita rieskarullille ja täytä rullat parsakaalipyreellä. Koristele sienillä.

Tuoreimmat aiheesta

Parsa