Harri Syrjäsen texmex-pasta
Julkaistu
Tämä tv-kokki Harri Syrjäsen one pot -pasta sopii texmexin ystäville.
Ainekset
- 300g naudan jauhelihaa
- 300g bavette-spagettia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1–2 tuoretta jalapenoa
- 1 pussi taco-mausteseosta
- 1,5 dl paseerattua tomaattia
- 1 l mietoa lihalientä
- pikku nippu korianteria
- 60 g cheddarjuustoraastetta
- 2 rkl creme fraichea
- kourallinen nachoja
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Harri Syrjäsen texmex-pasta valmistuu näin:
- Paista jauheliha oliiviöljyssä, lisää pilkottu sipuli, valkosipuli ja jalapenot. Paista vielä hetki ja lisää taco-mausteseos.
- Lisää paseerattu tomaatti ja lihaliemi. Kiehauta ja lisää spagetti. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää korianteri. Keitä hiljaa hymyillen noin 15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Nosta annos lautaselle ja lisää päälle creme fraichea, nachoja ja korianteria.
Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku