Harri Syrjäsen texmex-pasta
Julkaistu
Tämä tv-kokki Harri Syrjäsen one pot -pasta sopii texmexin ystäville.
Ainekset
- 300g naudan jauhelihaa
- 300g bavette-spagettia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1–2 tuoretta jalapenoa
- 1 pussi taco-mausteseosta
- 1,5 dl paseerattua tomaattia
- 1 l mietoa lihalientä
- pikku nippu korianteria
- 60 g cheddarjuustoraastetta
- 2 rkl creme fraichea
- kourallinen nachoja
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Harri Syrjäsen texmex-pasta valmistuu näin:
- Paista jauheliha oliiviöljyssä, lisää pilkottu sipuli, valkosipuli ja jalapenot. Paista vielä hetki ja lisää taco-mausteseos.
- Lisää paseerattu tomaatti ja lihaliemi. Kiehauta ja lisää spagetti. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää korianteri. Keitä hiljaa hymyillen noin 15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Nosta annos lautaselle ja lisää päälle creme fraichea, nachoja ja korianteria.
Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Kurpitsapiiras
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras