PASTATAIKINA: Sekoita jauhot ja kananmunat. Työstä taikinaa 10 minuuttia voimalla sitkon aikaansaamiseksi. Kääri kelmuun ja laita kylmään 30 minuutiksi lepäämään.
HENKAN KASVISLIEMI: Laita kaikki kattilaan. Keitä 30-60 minuuttia, kunnes jäljellä on yksi litra. Mausta suolalla ja siivilöi.
KASTIKE: Kuullota pannulla sipuleita ja valkosipulia hetki voissa. Lisää tomaattipyree ja kasvisliemi. Anna hitaasti keittyä kasaan
Leikkaa kesäkurpitsat pitkittäin neljään osaan. Pyöräytä maissien kanssa öljyssä ja suolassa. Paahda kesäkurpitsaa ja maissia 180 asteissa uunissa 30 minuuttia. Ota kesäkurpitsat uunista ja työstä sauvasekoittimella sileäksi. Leikkaa maissit poikittain 5 osaan. Jätä maissit odottamaan. Lisää kesäkurpitsakastikkeeseen ja tarkista maku. Lisää nduja. Kuivaa kaprikset talouspaperilla. Friteeraa kaprikset 170 asteisessa rypsiöljyssä 30–60 sekuntia ja laita talouspaperille valumaan. Ota pasta jääkaapista ja työstä pastakoneella portaittain ohuemmaksi kunnes saavutat kolmanneksi suurimman (ohuimman) tason. Käytä tagliatelleterää.
Muista jauhottaa pastat. Keitä n.90 sekuntia reilusti suolatussa vedessä. Kaada valmis pasta lävikköön. Ota kastike pois liedeltä ja lisää pasta joukkoon. Sekoita varovasti niin, että pasta peittyy kauttaaltaan kastikkeeseen. Annostele lautaselle pyöritellen atuloilla ja koristele tuoreella oreganolla ja friteeratuilla kapriksilla.