Haudutettua kanaa ja vihanneksia

Hauduttaminen tarkoittaa hitaasti kannen alla paistamista. Lopputulos on kevyt ja mehukas.

Yhdelle

  • ½ tuore broileri
  • yrttisuolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 2 porkkanaa, hienoksi suikaloituina
  • 1 pieni purjo, hienoksi suikaloituna
  • 2 dl kanalientä
  • soijaa

Lisukkeeksi

  • riisiä tai nuudeleita

Valmistusohje

1. Mausta kana joka puolelta yrttisuolalla. Laita se pataan laakerinlehden ja hienonnettujen vihannesten kera.

2. Sekoita liemi ja soija, kaada pataan.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla 35-40 minuuttia tai kunnes kana on kypsä ja siitä tihkuva neste läpinäkyvää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!