Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Haudutettua kanaa ja vihanneksia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hauduttaminen tarkoittaa hitaasti kannen alla paistamista. Lopputulos on kevyt ja mehukas.

Yhdelle

  • ½ tuore broileri
  • yrttisuolaa
  • 1 laakerinlehti
  • 2 porkkanaa, hienoksi suikaloituina
  • 1 pieni purjo, hienoksi suikaloituna
  • 2 dl kanalientä
  • soijaa

Lisukkeeksi

  • riisiä tai nuudeleita

Valmistusohje

1. Mausta kana joka puolelta yrttisuolalla. Laita se pataan laakerinlehden ja hienonnettujen vihannesten kera.

2. Sekoita liemi ja soija, kaada pataan.

3. Hauduta hiljalleen kannen alla 35-40 minuuttia tai kunnes kana on kypsä ja siitä tihkuva neste läpinäkyvää.

Tuoreimmat aiheesta

Broileri