MasterChef VIP: Kanan rintafilettä, pastaa ja vihersalaattia – Vikin resepti

MC2020VIP_EP01_Annoskuva_Viki_Kuvaaja_Sara_Forsius (1)

MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?

Kanan rintafile

  • 2 kpl Kanan rintafilettä
  • 2 rkl Oliiviöljyä
  • 1 kpl Valkosipulinkynsi
  • 1 kpl Sipuli
  • 1 kpl Chili, punainen
  • Pippuri
  • Suola

Pasta

  • 200 g Pastaa
  • Suola

Salaatti

  • 1 ruukku Jäävuorisalaatti
  • 1 kpl Avokado
  • 100 g Kirsikkatomaatteja
  • 1/2 kpl Sitruunanmehua

Valmistusohje

Valmista kana. Pilko rintafileet pienemmiksi paloiksi. Hienonna valkosipuli, sipuli ja chili. Sekoita kaikki raaka-aineet. Paista maustuneet kanan palat öljyssä pannulla.

Valmista pasta. Keitä pasta pussin ohjeen mukaisesti suolavedessä.

Valmista salaatti. Pilko kaikki raaka-aineet haluttuun muotoon. Mausta sitruunanmehulla.

Kokoa annos. Kruunaa ketsupilla.

Parhaat ruokaohjelmat