MasterChef VIP: Kanan rintafilettä, pastaa ja vihersalaattia – Vikin resepti
MasterChef VIP -sarjan ensimmäisessä tehtävässä kilpailijat pääsevät esittelemään omia ruokamieltymyksiään, kun kokattavana on autiosaaren annos: mitä kukin olisi valmis syömään koko lopun elämänsä?
Kanan rintafile
- 2 kpl Kanan rintafilettä
- 2 rkl Oliiviöljyä
- 1 kpl Valkosipulinkynsi
- 1 kpl Sipuli
- 1 kpl Chili, punainen
- Pippuri
- Suola
Pasta
- 200 g Pastaa
- Suola
Salaatti
- 1 ruukku Jäävuorisalaatti
- 1 kpl Avokado
- 100 g Kirsikkatomaatteja
- 1/2 kpl Sitruunanmehua
Valmistusohje
Valmista kana. Pilko rintafileet pienemmiksi paloiksi. Hienonna valkosipuli, sipuli ja chili. Sekoita kaikki raaka-aineet. Paista maustuneet kanan palat öljyssä pannulla.
Valmista pasta. Keitä pasta pussin ohjeen mukaisesti suolavedessä.
Valmista salaatti. Pilko kaikki raaka-aineet haluttuun muotoon. Mausta sitruunanmehulla.
Kokoa annos. Kruunaa ketsupilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku