1. Kulhot: Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri valkoiseksi ja ilmavaksi, vatkaa munanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi ja kääntele valkuaisvaahto varovaisesti voi-sokeriseokseen. Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Piirrä halkaisijaltaan n. 12 cm ympyröitä leivinpaperille ja levitä ohut kerros taikinaa ympyröihin. Paista levyjä uunin keskitasolla 4-5 minuuttia, reunojen pitää alkaa ruskistua. Irrota levyt heti, laita ne ylösalaisin käännettyjen kuppien tai pienten kulhojen päälle ja muotoile aaltoileviksi kulhoiksi, ne jähmettyvät nopeasti. Jos teet ”liian monta” kulhoa, loput voi säästää kuivassa paikassa seuraavaa jälkiruokakertaa varten.
2. Nekkuverkko: Sulata sokeri vedessä matalalla lämmöllä ja keitä kunnes seos on vaaleanruskeaa. Öljyä metallinen soppakauha ulkopuolelta ja norota karamellimassaa kauhan päälle verkon muotoon, anna jäähtyä ja irrota. Jos massa jähmettyy liian nopeasti, sen voi lämmittää uudelleen.
3. Paloittele vuodenaikaan sopivia hedelmiä ja marjoja hedelmäsalaatiksi. Laita pari lusikallista vaniljakreemiä torttukulhojen pohjalle, täytä hedelmäsalaatilla ja laita nekkuverkko päällimmäiseksi. Tarjoile heti, kulhon pohja vettyy nopeasti.