Rapeat kylkiluut
Paista rapeita, hyvin maustettuja kylkiluita vieraillesi. Omenasoseen, punakaalin ja keitettyjen perunoiden kanssa tästä tulee ihana päivällinen.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Neljälle
- 1 ½ kg ohueksi leikattua kylkipaistia
- suolaa ja mustapippuria
- jauhettua inkivääriä
- paprikajauhetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa kylkiluiden väliin viiltoja, mutta anna lihojen pysyä yhdessä rintaluun kohdalta.
2. Hiero lihaan suolaa ja mausteita. Laita kylkipaisti lihapuoli ylöspäin ritilälle uunipannun päälle ja paista uunin keskitasolla 1-1 ½ tuntia. Käännä paistia kerran paistamisen aikana.
3. Jaa kylkiluut erilleen, tarjoile piparjuurella maustetun omenasoseen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku