Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rapeat kylkiluut

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paista rapeita, hyvin maustettuja kylkiluita vieraillesi. Omenasoseen, punakaalin ja keitettyjen perunoiden kanssa tästä tulee ihana päivällinen.

Neljälle

  • 1 ½ kg ohueksi leikattua kylkipaistia
  • suolaa ja mustapippuria
  • jauhettua inkivääriä
  • paprikajauhetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Leikkaa kylkiluiden väliin viiltoja, mutta anna lihojen pysyä yhdessä rintaluun kohdalta.

2. Hiero lihaan suolaa ja mausteita. Laita kylkipaisti lihapuoli ylöspäin ritilälle uunipannun päälle ja paista uunin keskitasolla 1-1 ½ tuntia. Käännä paistia kerran paistamisen aikana.

3. Jaa kylkiluut erilleen, tarjoile piparjuurella maustetun omenasoseen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Siankylki