Hellapoliisin feta-couscoussalaatti

Hellapoliisin kuva Älä käytä
Hellapoliisi/ Kati Jaakonen

Feta-couscoussalaatti on ruokaisa salaatti, joka maistuu arkena ja juhlassa. Käytä runsaasti yrttejä, sillä ne maustavat salaatin upeaksi.

Ainekset (8 annosta)

  • 5 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 5 dl couscousia
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • 200 g fetajuustoa
  • mustapippuria myllystä
  • ¾ dl oliiviöljyä
  • ½ ruukkua tuoretta minttua
  • ½ ruukkua tuoretta basilikaa
  • ½ ruukkua tuoretta korianteria
  • muutama varsi kevätsipulia
  • 6 aurinkokuivattua tomaattia

Valmistusohje

Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio.

Sammuta levy ja laita joukkoon couscous. Anna vetäytyä noin viisi minuuttia. Sekoita irtonaiseksi haarukalla tai lusikalla.

Puolita miniluumutomaatit ja paloittele fetajuusto.

Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria myllystä. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja hienonnetut yrtit ja hienonnettu kevätsipuli.

Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita salaatti tasaiseksi.

Tarkista maku.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.