Hellapoliisin feta-couscoussalaatti
Feta-couscoussalaatti on ruokaisa salaatti, joka maistuu arkena ja juhlassa. Käytä runsaasti yrttejä, sillä ne maustavat salaatin upeaksi.
Ainekset (8 annosta)
- 5 dl vettä
- 1 kasvisliemikuutio
- 5 dl couscousia
- 200 g miniluumutomaatteja
- 200 g fetajuustoa
- mustapippuria myllystä
- ¾ dl oliiviöljyä
- ½ ruukkua tuoretta minttua
- ½ ruukkua tuoretta basilikaa
- ½ ruukkua tuoretta korianteria
- muutama varsi kevätsipulia
- 6 aurinkokuivattua tomaattia
Valmistusohje
Kiehauta vesi ja kasvisliemikuutio.
Sammuta levy ja laita joukkoon couscous. Anna vetäytyä noin viisi minuuttia. Sekoita irtonaiseksi haarukalla tai lusikalla.
Puolita miniluumutomaatit ja paloittele fetajuusto.
Rouhi joukkoon reilusti mustapippuria myllystä. Sekoita joukkoon oliiviöljy ja hienonnetut yrtit ja hienonnettu kevätsipuli.
Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit ja sekoita salaatti tasaiseksi.
Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka