Hellapoliisin kookospannacotta ja marinoidut marjat
Hellapoliisin kookospannacotta on tyylikäs tarjottava kesäjuhliin. Tarjoa seuraksi marinoituja marjoja. Valmista pannacotta jo edellisenä jääkaappiin. Lusikoi marjat päälle vasta hetki ennen tarjoilua.
4 annosta
- 4 dl kookosmaitoa
- 1 dl maitoa tai kermaa
- 1 dl hyytelösokeri Multia
- 1 tl vaniljasokeria
- ½ tl kardemummaa
Marinoidut marjat
- 2 dl marjoja
- 3 rkl ruokosokerisiirappia
- yhden limen puristettu mehu
- 1-2 limenlehteä hienonnettuna
Valmistusohje
Mittaa kookosmaito ja maito tai kerma kattilaan. Lisää hyytelösokeri Multi, vaniljasokeri ja kardemumma.
Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia.
Kaada seos jälkiruokakulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli jähmettymään.
Laita marjat, ruokosokerisiirappi ja yhden limen puristettu mehu kulhoon. Hienonna joukkoon limenlehdet. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.
Jaa marjat hyytyneiden pannacottien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka