Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin kookospannacotta ja marinoidut marjat

Julkaistu 29.05.2015 09:43

Hellapoliisin kookospannacotta on tyylikäs tarjottava kesäjuhliin. Tarjoa seuraksi marinoituja marjoja. Valmista pannacotta jo edellisenä jääkaappiin. Lusikoi marjat päälle vasta hetki ennen tarjoilua.

4 annosta

  • 4 dl kookosmaitoa
  • 1 dl maitoa tai kermaa
  • 1 dl hyytelösokeri Multia
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ½ tl kardemummaa

Marinoidut marjat

  • 2 dl marjoja
  • 3 rkl ruokosokerisiirappia
  • yhden limen puristettu mehu
  • 1-2 limenlehteä hienonnettuna

Valmistusohje

Mittaa kookosmaito ja maito tai kerma kattilaan. Lisää hyytelösokeri Multi, vaniljasokeri ja kardemumma.

Kuumenna kiehumispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia.

Kaada seos jälkiruokakulhoihin ja nosta jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli jähmettymään.

Laita marjat, ruokosokerisiirappi ja yhden limen puristettu mehu kulhoon. Hienonna joukkoon limenlehdet. Anna maustua hetki ennen tarjoilua.

Jaa marjat hyytyneiden pannacottien päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Pannacotta