Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hellapoliisin sitruskiisseli

Julkaistu 10.04.2015 12:50

10.4.2015. Sitrushedelmät sisältävät paljon c-vitamiinia ja ne ovat täynnä aurinkoista energiaa. Valmista upean kirpakka kiisseli ja nauti välipalaksi tai tarjoa jälkiruoaksi.

4-6 annosta

  • 1 l appelsiinitäysmehua
  • 1 dl sokeria
  • 3 rkl perunajauhoja
  • yhden sitruunan mehu
  • 3 appelsiinia
  • 1 verigreippi

Pinnalle

  • sokeria

Valmistusohje

Mittaa appelsiinitäysmehu kattilaan.

Lisää joukkoon sokeri, perunajauhot ja yhden sitruunan puristettu mehu.

Kuori appelsiinit ja verigreippi kalvottomiksi leikkuulautaa vasten ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Kuumenna kiisseli hitaasti kiehumispisteeseen ja anna pulpahtaa.

Tarkista maku.

Lisää sitruskuutiot joukkoon ja ripottele pinnalle vielä hieman sokeria.

Tarjoa jäähtyneenä.

Tuoreimmat aiheesta

Kiisseli