Hellapoliisin sitruskiisseli

10.4.2015. Sitrushedelmät sisältävät paljon c-vitamiinia ja ne ovat täynnä aurinkoista energiaa. Valmista upean kirpakka kiisseli ja nauti välipalaksi tai tarjoa jälkiruoaksi.

4-6 annosta

  • 1 l appelsiinitäysmehua
  • 1 dl sokeria
  • 3 rkl perunajauhoja
  • yhden sitruunan mehu
  • 3 appelsiinia
  • 1 verigreippi

Pinnalle

  • sokeria

Valmistusohje

Mittaa appelsiinitäysmehu kattilaan.

Lisää joukkoon sokeri, perunajauhot ja yhden sitruunan puristettu mehu.

Kuori appelsiinit ja verigreippi kalvottomiksi leikkuulautaa vasten ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi.

Kuumenna kiisseli hitaasti kiehumispisteeseen ja anna pulpahtaa.

Tarkista maku.

Lisää sitruskuutiot joukkoon ja ripottele pinnalle vielä hieman sokeria.

Tarjoa jäähtyneenä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!