Hellapoliisin Tulinen Mifu-kasvispaistos
Tulinen Mifu-kasvispaistos on mainio pikaruoka, joka on paitsi herkullista, myös terveellistä. Värikkäät kasvikset saavat seurakseen mielenkiintoa herättäneen proteiinivalmisteen, joka muistuttaa melkoisesti raejuustoa. Kokeile Hellapoliisin maukasta reseptiä!
2–4 annosta
- 2 porkkanaa
- 2 punasipulia
- 1 pieni romanescokaali
- 2 tomaattia
- 100 g ruskeita herkkusieniä
- 300 g Mifua, paistettavaa ruokaraetta
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 punainen chilipaprika
- ripaus cayennepippuria
- 1 l vettä
- 3 rkl öljyä
- suolaa maun mukaan
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Kuori porkkanat ja punasipulit.
Leikkaa porkkanat viipaleiksi ja puolita punasipulit. Leikkaa ne ohuiksi lohkoiksi.
Paloittele romanescokaali, tomaatit ja herkkusienet.
Hienonna valkosipulinkynsi ja chilipaprika.
Kiehauta vesi ja keitä romanescopaloja hetki, kunnes ne hieman pehmenevät. Valuta.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää kasvikset, hienonnettu valkosipulinkynsi ja chilipaprika. Kääntele muutama minuutti kovalla lämmöllä.
Mausta ripauksella cayennepippuria, suolalla ja mustapippurilla.
Tarkista maku.
Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa