Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Herkkulautanen tapaksista

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Onko päivällisellä kiire? Mene herkkutiskin kautta ja inspiroidu jännittävistä säilykkeistä, makkaroista ja kinkuista. Muutama erilainen aines tekevät yhdessä jännittävän alkuruoan. Asettele esiin kauniisti ja tarjoile leivän kera. Tämä lautasellinen on vain ehdotus, älä arkaile kokeilla muita herkkuja.

Neljälle

  • 4 viipaletta parmankinkkua
  • 4 viipaletta salamia
  • 1 maustettu makkara
  • 4 säilöttyä latva-artisokansydäntä
  • ½ dl säilöttyjä, aurinkokuivattuja tomaatteja
  • ½ dl säilöttyjä, mustia oliiveja

Tarjoiluun

  • leipää

Valmistusohje

1. Asettele leikkeleet kauniille lautaselle ja täydennä kokonaisuus säilötyillä vihanneksilla. Tarjoile joko isolta vadilta tai pienemmiltä lautasilta, yksi jokaiselle ruokailijalle.

2. Tarjoile leivän kera.

Tuoreimmat aiheesta

Tapakset