Herkkulautanen tapaksista
Onko päivällisellä kiire? Mene herkkutiskin kautta ja inspiroidu jännittävistä säilykkeistä, makkaroista ja kinkuista. Muutama erilainen aines tekevät yhdessä jännittävän alkuruoan. Asettele esiin kauniisti ja tarjoile leivän kera. Tämä lautasellinen on vain ehdotus, älä arkaile kokeilla muita herkkuja.
Neljälle
- 4 viipaletta parmankinkkua
- 4 viipaletta salamia
- 1 maustettu makkara
- 4 säilöttyä latva-artisokansydäntä
- ½ dl säilöttyjä, aurinkokuivattuja tomaatteja
- ½ dl säilöttyjä, mustia oliiveja
Tarjoiluun
- leipää
Valmistusohje
1. Asettele leikkeleet kauniille lautaselle ja täydennä kokonaisuus säilötyillä vihanneksilla. Tarjoile joko isolta vadilta tai pienemmiltä lautasilta, yksi jokaiselle ruokailijalle.
2. Tarjoile leivän kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku