1. Kuori perunat ja porkkanat ja pieni ne. Jaa kukka- ja parsakaali pieniin nuppuihin. Puhdista kevätsipulit ja parsat. Leikkaa liha 8 tasavahvaan siivuun. Irrota basilikasta lehdet.
2. Nosta lihat pataan. Kaada lihalientä pataan, niin että pohja peittyy juuri. Lisää pippurit. Kuumenna kiehuvaksi, sulje kansi ja anna kiehua hiljaa noin 15 minuuttia. Nosta lihaviipaleet padasta ja pidä lämpiminä.
3. Kaada loppu liemi pataan, kuumenna kiehuvaksi ja lisää perunat ja porkkanat. Keitä hiljaa 6 minuuttia. Lisää kukka- ja parsakaali, kevätsipulit ja parsat. Kiehauta uudelleen ja hauduta vielä 5-8 minuuttia. Nosta vihannekset liemestä reikäkauhalla ja jaa ne lämpimille lautasille. Asettele lihaviipaleet niiden päälle ja mausta suolalla ja pippurilla. Lusikoi päälle vähän lientä, koristele basilikalla ja tarjoile heti.