Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Höyrytettyä purjoa ja vadelmavinegrettiä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 4 purjoa
  • suolaa
  • 1 rkl vanhan ajan Dijon-sinappia
  • 2 rkl vadelmaetikkaa
  • 1-2 rkl öljyä
  • 1 salottisipuli
  • suolaa
  • pippuria
  • 2 kovaksi keitettyä munaa
  • ruohosipulia

Valmistusohje

Höyrytä purjoja suolavedessä 15-20 minuuttia. Kuivaa purjot talouspaperilla ja riko munat haarukalla.

Tee vinegretti yhdistämällä Dijon-sinappi, etikka, öljy, hienoksi pilkottu salottisipuli ja mausteet.

Asettele halkaistut purjot lautasille, lisää päälle munaa ja vinegrettiä.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvislisuke