Poista neulapapujen päät ja ryöppää perattuja papuja viisi minuuttia suolatussa vedessä. Jäähdytä kylmässä vedessä. Valuta ruskeista pavuista säilykeliemi ja huuhtele ne. Pilko salottisipulit renkaiksi. Tee vinegretti yhdistämällä kaikki kastikeaineet. Sekoita vihannekset ja vinegretti huolellisesti isossa salaattikulhossa. Tarkista maku.

Makuja
Papusalaatti ja pistaasivinegretti

Julkaistu 18.02.2013 00:00
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g neulapapuja
- 250 g ruskeita papuja (säilyke)
- 2 salottisipulia
- silputtua tuoretta lehtipersiljaa
- 4 rkl paahdettua ja suolattua pistaasia rouhittuna
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 2 dl rypsiöljyä
- suolaa ja pippuria