Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Papusalaatti ja pistaasivinegretti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 400 g neulapapuja
  • 250 g ruskeita papuja (säilyke)
  • 2 salottisipulia
  • silputtua tuoretta lehtipersiljaa
  • 4 rkl paahdettua ja suolattua pistaasia rouhittuna
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 dl rypsiöljyä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

Poista neulapapujen päät ja ryöppää perattuja papuja viisi minuuttia suolatussa vedessä. Jäähdytä kylmässä vedessä. Valuta ruskeista pavuista säilykeliemi ja huuhtele ne. Pilko salottisipulit renkaiksi. Tee vinegretti yhdistämällä kaikki kastikeaineet. Sekoita vihannekset ja vinegretti huolellisesti isossa salaattikulhossa. Tarkista maku.

Tuoreimmat aiheesta

Papusalaatti