Papusalaatti ja pistaasivinegretti
Julkaistu
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g neulapapuja
- 250 g ruskeita papuja (säilyke)
- 2 salottisipulia
- silputtua tuoretta lehtipersiljaa
- 4 rkl paahdettua ja suolattua pistaasia rouhittuna
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 2 dl rypsiöljyä
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
Poista neulapapujen päät ja ryöppää perattuja papuja viisi minuuttia suolatussa vedessä. Jäähdytä kylmässä vedessä. Valuta ruskeista pavuista säilykeliemi ja huuhtele ne. Pilko salottisipulit renkaiksi. Tee vinegretti yhdistämällä kaikki kastikeaineet. Sekoita vihannekset ja vinegretti huolellisesti isossa salaattikulhossa. Tarkista maku.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku