Sinihomejuustokastike
Sinihomejuustokastike sopii hyvin sellaisten ruokalajien seuraksi, joissa ei itsessään ole kovinkaan paljon makua. Kastike sopii varsinkin sianlihalle ja kanalle.
- Ruokavalio: Kananmunaton
1 tarjoiluun
- 2 dl vaaleaa lientä
- 2 dl ruokakermaa
- 40 g sinihomejuustoa
- 2 rkl maissitärkkelystä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuumenna liemi ja kerma kiehuvaksi. Lisää juusto ja anna sen sulaa.
2. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan. Suurusta kastike maissitärkkelysseoksella. Mausta suolalla ja pippurilla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä