Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Hunajakanaa viherpippurilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on ihana kanaruoka, joka maistuu herkullisesti hunajalta, tuoreelta viherpippurilta ja soijalta. Se sopii valmistettavaksi niin grillillä kuin uunissakin.

Neljälle

  • 4 puolikasta broileria tai 8 palaa
  • suolaa ja pippuria

Grillikastike

  • ¾ dl rapsiöljyä
  • 4 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1-2 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 rkl tuoretta, murskattua viherpippuria
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita grillikastike. Mausta kanat joka puolelta suolalla ja pippurilla, penslaa marinadilla.

2. Grillaa hitaasti hiilloksella, kääntele ja valele usein marinadilla.

3. Kanan tulee olla läpikypsää.

Tuoreimmat aiheesta

Grillattu broileri