Hunajakanaa viherpippurilla
Tämä on ihana kanaruoka, joka maistuu herkullisesti hunajalta, tuoreelta viherpippurilta ja soijalta. Se sopii valmistettavaksi niin grillillä kuin uunissakin.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 4 puolikasta broileria tai 8 palaa
- suolaa ja pippuria
Grillikastike
- ¾ dl rapsiöljyä
- 4 rkl juoksevaa hunajaa
- 1-2 rkl kiinalaista soijaa
- 1 rkl tuoretta, murskattua viherpippuria
- suolaa
Valmistusohje
1. Sekoita grillikastike. Mausta kanat joka puolelta suolalla ja pippurilla, penslaa marinadilla.
2. Grillaa hitaasti hiilloksella, kääntele ja valele usein marinadilla.
3. Kanan tulee olla läpikypsää.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku