Hunajakanaa viherpippurilla

Tämä on ihana kanaruoka, joka maistuu herkullisesti hunajalta, tuoreelta viherpippurilta ja soijalta. Se sopii valmistettavaksi niin grillillä kuin uunissakin.

Neljälle

  • 4 puolikasta broileria tai 8 palaa
  • suolaa ja pippuria

Grillikastike

  • ¾ dl rapsiöljyä
  • 4 rkl juoksevaa hunajaa
  • 1-2 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 rkl tuoretta, murskattua viherpippuria
  • suolaa

Valmistusohje

1. Sekoita grillikastike. Mausta kanat joka puolelta suolalla ja pippurilla, penslaa marinadilla.

2. Grillaa hitaasti hiilloksella, kääntele ja valele usein marinadilla.

3. Kanan tulee olla läpikypsää.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!