Puolita ja kuori raparperin varret. Kääri niiden ympärille kinkkuviipaleet. Grillaa niin, että raparperi pehmenee ja kinkku rapsakoituu. Nostele raparperit vadille ja lisää päälle burrata. Valuta pinnalle oliiviöljy ja balsamico, viimeistele mustapippurilla ja tuoreella basilikalla.
Makuja
Ilmakuivattuun kinkkuun käärittyä raparperia ja mozzarellaa
MTV
Julkaistu 07.06.2018 07:20
Tässä annoksessa tutut italialaiset maut saivat rinnalleen suomalaisen kesäherkun, raparperin. Kokeile ja ihastu!
4 annosta
- 5-6 pitkää ohutta vartta raparperia
- 10-12 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
- 200 g mozzarellaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl balsamicoa
- ripaus mustapippuria
- tuoretta basilikaa