Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanaa sieni-pähkinäpeitteellä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Mureita kanafileitä kevyen rapean peitteen alla.

Neljälle

  • 4 kanan rintafileetä
  • paprikajauhetta
  • 3 rkl voisulaa
  • 2 tl soijaa
  • 400 g herkkusieniä, hienonnettuina
  • 1 dl hasselpähkinöitä, hienonnettuina
  • 3 salottisipulia, hienonnettuina
  • 2 tl rakuunaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Mausta kanat suolalla, pippurilla ja paprikalla, laita uunivuokaan. Sekoita voisula ja soija, penslaa kanat seoksella. Ripottele päälle rakuunaa ja paista uunissa n. 35-40 minuuttia.

2. Paista sieniä ja sipulia nokareessa voita kunnes kaikki neste on haihtunut. Kääntele mukaan pähkinät.

3. Ota kanavuoka uunista kun liha on lähes kypsää. Levitä sieniseos kanoille ja paista kypsäksi uunissa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa