Isän lempikala
Julkaistu
Maukas hakkelus sopii herkullisesti paistetulle kalalle.
Neljälle
- 600 g turskafileetä
- korppu- ja vehnäjauhoa
- 2 kovaksikeitettyä munaa
- 4 rkl maustekurkkua
- 4 rkl etikkapunajuuria
- 2 rkl kapriksia
- 1 dl voisulaa
- persiljaa
- suolaa
Valmistusohje
1. Suolaa fileet ja kääntele ne korppujauho-v4ehnäjauhoseoksessa. Paista kypsiksi keskilämmöllä pannussa.
2. Silppua munat, maustekurkku ja punajuuri, sekoita ne sekä kaprikset keskenään ja sirottele fileiden päälle. Kaada kuuma voisula päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"