Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Isän lempikala

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukas hakkelus sopii herkullisesti paistetulle kalalle.

Neljälle

  • 600 g turskafileetä
  • korppu- ja vehnäjauhoa
  • 2 kovaksikeitettyä munaa
  • 4 rkl maustekurkkua
  • 4 rkl etikkapunajuuria
  • 2 rkl kapriksia
  • 1 dl voisulaa
  • persiljaa
  • suolaa

Valmistusohje

1. Suolaa fileet ja kääntele ne korppujauho-v4ehnäjauhoseoksessa. Paista kypsiksi keskilämmöllä pannussa.

2. Silppua munat, maustekurkku ja punajuuri, sekoita ne sekä kaprikset keskenään ja sirottele fileiden päälle. Kaada kuuma voisula päälle.

Tuoreimmat aiheesta

Turskaa