1. Aloita ”takaperin” kuskuksesta. Kuumenna vesi ja sahrami kiehuvaksi, kaada liemi kuskusryyneille. Anna kuskusin turvota 10-15 minuuttia ja kuumenna sitten uudestaan, sekoita kuskus ilmavaksi haarukalla ja lisää mielellään nokare voita.
2. Wokkaa tai paista vihannekset ja sekoita ne kuskusiin. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Raasta sitruunankuori, sekoita gremolata.
4. Paloittele broileri pienemmiksi paloiksi ja lämmitä ne uunissa.
5. Hienonna sipuli ja valkosipuli, paista pehmeiksi tilkassa oliiviöljyä. Lisää paseeratut tomaatit ja mausta rippusella sokeria, suolalla, vastajauhetulla mustapippurilla sekä tipalla sweet chili -kastiketta.
6. Kaada kuuma tomaattikastike kanojen päälle, ripottele päälle gremolataa. Tarjoile kuskusin kera.